Co si zabalit na tábor?

odskrtavaci-seznam-batoh-maleho-dobrodruha-prispevek-na-instagramu-ctverec-reklamni-webovy-billboard-7.png (402 KB)

 

Štěstí přeje připraveným. To platí i pro malé kouzelníky, rytíře jedi, elfy i trpaslíky, kterým může nedostatek tenisek nebo nepopsaný ešus pěkně zkomplikovat cestu za touženým cílem. Na co se může hodit šátek, kolik párů ponožek je tak akorát párů ponožek a co rozhodně zabalit na letní tábor?

Teplý spacák a karimatku. Štěstí totiž přeje nejen připraveným, ale i dorůžova vyspinkaným. A na famfrpálový zápas nebo boj proti Vecnovi bude třeba pořádná dávka energie!

Baterku s náhradními bateriemi. A čelovku. Děti totiž zavítají do Zapovězeného lesa, světa Upside Down i Temného hvozdu, kde si musí na hrozící nebezpečí pořádně posvítit.

Tenisky. Hodně tenisek. Klidně troje. Anebo čtvery. Tenhle letní tábor, o němž z nadšeného vyprávění uslyšíte ještě týden po příjezdu domů, bývá plný brození, ranní rosy a třeba i deště (doma proto nezapomeňte ani gumové pantofle).

Ponožky. Hodně ponožek. Na každý den klidně dvoje. Anebo troje. Dobrodružství zkrátka na krásné počasí nečeká.

Šátek. A rychlé nohy. Občas totiž bude třeba utéct před příšerami ve Slepém lese (a zároveň nenarazit do stromu).

Bílé tričko na batikování. Ať ukážete ostatním (včetně kolemjdoucích na celodenním výletě), že jste hrdým studentem Nebelvíru. 

Tipy na konec
Hodit se bude zkrátka vše, v čem bude dětem pohodlně a bezstarostně (tričko po bratranci je v tomto případně naprosto ideální). U menších dětí, které vyráží na svůj první tábor, s dostatkem náhradního oblečení nešetřete. Snadno tak hodíte rodičovské starosti o svého potomka za hlavu s myšlenkou „je to v suchu“.

A závěrem –⁠ cokoli dětem na letní tábor zabalíte, podepište nesmývatelným fixem. Táborníci tak ušetří kotel času při hledání svého ešusu mezi dalšími patnácti (a naprosto identickými) ešáky. A nezapomeňte, je to závod!

 

Potřebujete pomoc při balení? A co takhle odškrtávací seznam věcí, které by neměly chybět v batohu žádného malého (ani velkého) dobrodruha!odskrtavaci-seznam-batoh-maleho-dobrodruha.png (2.02 MB)

Seznam najdete tady, stačí ho už jen vytisknout :) >>> Odškrtávací seznam "BATOH MALÉHO DOBRODRUHA"